Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του τεστ για κοροναϊό για τους τρεις υπουργούς, Άδωνη Γεωργιάδη, Νίκο Παπαθανάση και Γιάννη Πλακιωτάκη, που συμμετείχαν σε σύσκεψη με επενδυτή που διαγνώσθηκε θετικός στον ιό.

Οι τρεις υπουργοί τέθηκαν προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό και υποβλήθηκαν σε τεστ.

Η τήρηση των μέτρων ασφαλείας προστατεύουν από τον ιό

Αρνητικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, όπου δημοσιοποιεί και το αποτέλεσμα της εξέτασης.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να θυμίσει την ανάγκη τήρησης των μέτρων ασφαλείας.

Όπως έγραψε ο κ. Γεωργιάδης: «Η τήρηση των μέτρων ασφαλείας, οι μάσκες, τα αντισηπτικά, η αποφυγή της χειραψίας κλπ προστατεύει από τον ιό. Είναι τα πρωτόκολλα που πρέπει όλοι μας να τηρούμε. Ήρθε το αποτέλεσμα του τεστ και είμαι αρνητικός στον COVID. Όλα καλά».

Η ανάρτηση

Να φοράμε όλοι τις μάσκες μας

Ο κ. Νίκος Παπαθανάσης έγραψε: «Το δείγμα βγήκε αρνητικό. Να φοράμε όλοι τις μάσκες μας, είναι θέμα ατομικής ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους γονείς μας, στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας. Σώζουν ζωές!».

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr