Το πιο δύσκολο παιχνίδι του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα δώσει αύριο ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό. Με την ομάδα του Άκη Μάντζιου, βέβαια, να έχει δείξει οτι αντέχει στα δύσκολα. Ότι τα καταφέρνει.

Στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια έχασε βαθμούς που δεν περίμενε, με αποτέλεσμα να μη βρίσκεται εκεί που πρέπει στη βαθμολογία. Ακόμα κι έτσι, όμως, ακόμα και με τις αδικαιολόγητες απώλειες βαθμών, μόνο ο αυριανός του αντίπαλος τον περνάει στο γήπεδο. Στην πραγματική βαθμολογία.

Ο Άρης έχει αυτήν τη στιγμή 17 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση. Στον αγωνιστικό χώρο, όμως, έχει 26 και είναι δεύτερος. Αν προσθέσουμε τους έξι βαθμούς που του αφαίρεσαν με μια απίστευτη απόφαση -και τους οποίους υπάρχει αισιοδοξία στην ΠΑΕ ότι θα τους πάρει πίσω από το CAS- , αλλά και τη νίκη που του στέρησαν τα διαιτητικά λάθη του Διαμαντόπουλου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δεύτερος, λοιπόν, θα έπρεπε να είναι ο Άρης. Ακόμα και έτσι, όμως, υπάρχει και η αίσθηση της κοινής γνώμης. Το κριτήριο της φίλαθλης Ελλάδας. Που θεωρεί ότι αύριο στον Πειραιά θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Η μόνη που το έχει κάνει σε τόσο μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια. Με δραματικά παιχνίδια μεταξύ τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Θα είχε ενδιαφέρον, πιστεύω, ένα γκάλοπ στον προπονητή και στους παίκτες του Ολυμπιακού, νομίζω ότι και αυτοί τον Άρη θα ψήφιζαν.

Αφήνοντας, λοιπόν, τα σοβαρά του θέματος και πηγαίνοντας στα υπόλοιπα, κανονικά ο Άκης Μάντζιος θα έπρεπε να βγει και να ζητήσει συγγνώμη.

Να βγει και να ζητήσει συγγνώμη που δε σας ρώτησε σε ποιο παιχνίδι θα δηλώσει την τιμωρία του Καμαρά. Την άλλη φορά νομίζω ότι θα σας πάρει ένα τηλέφωνο πριν να σας ρωτήσει, να του πείτε αν συμφωνείτε και αν βολεύει τις αγαπημένες σας ομάδες και μετά να αποφασίσει.

Είναι, επίσης, άξιον απορίας με ποια λογική η ΚΕΔ πήρε την απόφαση στο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, να μην οριστεί ξένος διαιτητής.

ΥΓ. Ο Κουέστα θα συμπεριληφθεί πιθανότατα στην αποστολή του αυριανού αγώνα, όμως δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψει κόντρα στον ΟΦΗ.

ΥΓ1. Πρώτα θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες και στη συνέχεια θα προχωρήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις. Με προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού.

Πηγή: in.gr