Στο Πήλιο εξακολουθεί να βρίσκεται ο πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έσπασε την απαγόρευση των πτήσεων και κατάφερε να φτάσει στην Αθήνα μέσω Βουλγαρίας.

Στην περιοχή Χόρτο, όπου βρίσκεται το εντυπωσιακό εξοχικό του, ξεκουράζεται και απολαμβάνει την τοπική κουζίνα.

Ο πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον έχει ήδη παραγγείλει και μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο περιμένοντας να του σερβίρουν το δείπνο του.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον απόλαυσε το σουβλάκι του στην αγαπημένη του ταβέρνα στο Χόρτο Πηλίου, όπου κατάφερε να φτάσει το μεσημέρι της Πέμπτης (2/7), παραβαίνοντας τις εντολές της κυβέρνησης του γιου του για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Σε «καραντίνα» αλλά έφαγε έξω

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον έφτασε στην Αθήνα μέσω Σόφιας και από εκεί έφτασε στο Πήλιο όπου διατηρεί την εξοχική του κατοικία. Οι κάτοικοι του χωριού με τους οποίους διατηρεί σχέσεις, ενημερώθηκαν από τον ίδιο ότι θα τηρήσει όλους τους υγειονομικούς κανόνες.

Παρ όλα αυτά, το πρώτο κιόλας βράδυ της παραμονής του στο χωριό, επισκέφτηκε μια από τις ταβέρνες του Χόρτου για να απολαύσει καλό φαγητό και κρασί.

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον δικαιολογήθηκε με δηλώσεις στην εφημερίδα daily mail ότι ήταν αναγκασμένος να ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους, καθώς όταν ο ίδιος δεν μένει στη βίλα του στο Πήλιο, τη νοικιάζει σε οικογένειες.

«Είμαι στο Πήλιο για πολύ σημαντικές δουλειές καθώς προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κοροναϊό ενόψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς. Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου καθώς εδώ το παίρνουν αυτό πολύ σοβαρά»

Η βίλα Irene και η καλοκαιρινή ρουτίνα του Στάνλεϊ Τζόνσον

Ο πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού έχει ενσωματωθεί στην κοινωνία της περιοχής.

«Για μας τους ντόπιους είναι μέρος της κοινωνίας»

«Έχουμε φιλική σχέση, είναι πολύ αγαπητός άνθρωπος, ευγενικός, λαϊκός, εγκάρδιος…»

Σε δύσκολη θέση ο γιός του, Μπόριτς

Ο Στάνλεϊ τζόνσον έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση το γιο του, καθώς ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και προσωπικά έχει συστήσει στους συμπατριώτες του να μην ταξιδέψουν, ενώ από το σαββατοκύριακο σταδιακά η χώρα θα αρχίσει να βγαίνει από το τρίμηνο lockdown.

Έσπασε τον κατ’ οίκον περιορισμό και επισκέφθηκε το αγαπημένο του στέκι

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του MEGA στο Χόρτο Πηλίου, Κώστα Στάμου, η μόνη έξοδος του Στάνλεϊ Τζόνσον, ήταν χθες Πέμπτη (2/7), τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού πήγε στην παραλία του Χόρτου, στο νότιο Πήλιο και συγκεκριμένα στην ταβέρνα της Μάρθας, που είναι το αγαπημένο μέρος της οικογένειας Τζόνσον και το μέρος που δείπνησε το βράδυ της Πέμπτης.

Νωρίτερα είχε περάσει από το χωριό Αργαλαστή, όπου χαιρέτησε τους ντόπιους στην πλατεία του χωριού, μετά επέστρεψε στη Βίλα του και λίγο μετά τις 20:00 πήγε στο αγαπημένο του στέκι για φαγητό.

Πηγή: in.gr