Στο «φως» της δημοσιότητας φέρνει το LIVE NEWS σημειώσεις του ψευτογιατρού που χρησιμοποιούσε για να πείσει τα θύματά του για τα λεγόμενά του.

Στο σχετικό σημείωμα, ο ψευτογιατρός έχει κάνει το σχεδιάγραμμα ενός εγκεφάλου, προσπαθώντας να εξηγήσει σε έναν «ασθενή» του πού βρίσκεται ο όγκος στον εγκέφαλό του.

Στο εν λόγω σημείωμα βλέπουμε και να αναγράφονται κάποια milligram, τα οποία είναι προφανώς δοσολογία για κάποιο σκεύασμα από τα βότανα που έφτιαχνε ο ίδιος ο 47χρονος.

Σημειώνεται ότι όπως έχει πλέον αποδειχθεί, είναι πολλές οι περιπτώσεις ανθρώπων που έπασχαν από καρκίνο και ακολούθησαν τον Κόντο σε ό,τι τους έλεγε.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πιθανή εμπλοκή γιατρών ερευνά η αστυνομία

Στην υπόθεση ερευνώνται τα πάντα, ακόμη και off shore εταιρείες, όπως τόνισε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ερευνώνται ακόμη και off shore εταιρείες. Υπήρξε μια διαδρομή πολλών χρημάτων» σημείωσε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι στην υπόθεση του ψευτογιατρού εμπλέκονται και γιατροί που εν γνώσει τους συνεργάστηκαν μαζί του για οικονομικό όφελος.

Σε Μονές «ψάρευε» τα θύματά του

Ο γιος καρκινοπαθούς που κατέληξε ακολουθώντας τις οδηγίες του απατεώνα, που έπαιζε με τον ανθρώπινο πόνο, μίλησε την Τετάρτη στην εκπομπή «Live News» του MEGA για την γνωριμία με τον 47χρονο.

«Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο συκώτι. Ήταν η τελευταία μας ελπίδα. Πήγαμε, είδαμε τον γιατρό λέω ‘γιατρέ αυτό και αυτό’. Ναι μου λέει ‘φίλε εγώ δίνω μια διατροφή με κάτι αποτοξινωτικά τσάγια, φρούτα και λαχανικά. Την ακολουθούμε αυτή’ λέει ‘και πιστεύω να πάει καλά’».

Και αυτό το θύμα, ο ψευτογιατρός φέρεται πως είχε ψαρέψει στη Μονή Ταξιαρχών στο Πήλιο. Εκμεταλλευόμενος τον ανθρώπινο πόνο, υποσχόταν ίαση που όχι μόνο δεν θα προσέφερε ποτέ αλλά θα οδηγούσε και τους ασθενείς στον θάνατο.

Πηγή: in.gr