Πρωτόγνωρα πράγματα συνέβησαν στο περιθώριο του αγώνα επίδειξης Μεϊγουέδερ-Γκότι, καθώς δύο γυναίκες ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά στα backstage, με τα βίντεο να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, η Ζοσελίν Ερνάντες, η οποία πρωταγωνιστεί σε reality show και αριθμεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια followers, καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπά αλύπητα μια γυναίκα στο FLA Live Arena στη Φλόριντα.

Ο αγώνας πυγμαχίας ανάμεσα στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ και τον Τζον Γκότι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ομως το χειρότερο ήταν ότι επικράτησε πανικός μεταξύ των συνεργατών τους.

Η Ερνάντες έπαιξε  ξύλο με την ράπερ Big Lex, η οποία μάλιστα κατέληξε γυμνή, με τα βίντεο να σοκάρουν. Η Ερνάντες μάλιστα την κλώτσησε επίσης στο κεφάλι αρκετές φορές, ενώ ήταν πεσμένη. Η δεύτερη γυναίκα ανταπέδωσε πετώντας ένα ποτό στην Ερνάντες, η οποία στη συνέχεια άρχισε να την κυνηγά με μια παρέα φίλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι πήγαν να μπουν στη μέση να τις χωρίσουν την πλήρωσαν με την Ερνάντες να χτυπάει όποιον βρίσκεται μπροστά της.

Δείτε τα βίντεο: 

Πηγή: in.gr