Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Αντιγόνη Ανδρεάκη. Η δημοσιογράφος «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για την μάχη της με τον καρκίνο, την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει και τα γενέθλια που πέρασε στο χειρουργείο.

Παράλληλα, έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που νοσούν και τόνισε ότι πρέπει να έχουν δύναμη και να μη φοβούνται.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

«Σε αυτές τις μάχες δεν δίνονται ραντεβού, οπότε όταν καλείσαι να τη δώσεις και όταν στο στοίχημα είναι η ίδια σου η ζωή, προφανώς διαλέγεις και την ημέρα των γενεθλίων σου να χειρουργηθείς», ανέφερε αρχικά η Αντιγόνη Ανδρεάκη στην εκπομπή T-live.

Και πρόσθεσε: «Τα πρώτα δευτερόλεπτα που ξύπνησα από την επέμβαση μέσα στο χειρουργείο με τον γιατρό μου να κρατάει μια τούρτα και να μου τραγουδάνε. Θα είναι τα γενέθλια που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

«Πονάει η απώλεια ενός τμήματος του σώματός σου»

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε για τη μεταμόρφωσή της: «Θέλω να πω στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο να έχουν δύναμη, να μη φοβούνται, πονάει και πονάει και η απώλεια ενός τμήματος του σώματός σου και γνωρίζοντας πως θα ακολουθήσει μια σειρά επεμβάσεων μέχρι την αποκατάσταση, είναι ένα κομμάτι που συμβολίζει την θηλυκότητά σου, αναφέρομαι στον καρκίνο του μαστού. Βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο, όλα αυτά σε μια πρόχειρη μεταμόρφωση».

Τέλος, συγκινημένη η 47χρονη μίλησε για την κόρη της που βρίσκεται συνεχώς δίπλα της: «Μεγαλώνοντας αν θέλω να θυμάται κάτι απ΄όλο αυτό είναι πως η μαμά της έδωσε μια μάχη, αλλά έμεινε εδώ , δεν έφυγε. Όπως είχα χάσει εγώ τον δικό μου πατέρα. Όλο αυτό που κάνω τώρα να θυμάται ότι το πέρασα μαζί της, δεν ξαπλώσαμε. Είπα στον εαυτό μου ότι έχουμε πολλά ακόμα».

Πηγή: in.gr