«Η κυβέρνηση και η πολιτική Κεφαλαίου- ΕΕ – ΝΑΤΟ ανατρέπονται με μαχητικούς αγώνες» είναι το κεντρικό σύνθημα – μήνυμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την εκδήλωσή της στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

«Η παρουσία εκατοντάδων αγωνιστών κι αγωνιστριών από χώρους δουλειάς και νεολαίας έδωσε δυνατή ώθηση στην παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη νέα εκλογική μάχη στις 25 Ιούνη», τονίζεται στη σχετική ανάρτηση.

Oι ομιλητές-τριες ανέλυσαν το εκλογικό αποτέλεσμα της 21 Μαΐου και ανέδειξαν τις δυνατότητες ανατροπής του, καλώντας σε δυνάμωμα της αντικαπιταλιστικής αριστεράς σε αυτή την προοπτική.

Για ισχυρή ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Την εκδήλωση άνοιξαν τα μέλη της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αντώνης Δραγανίγος και Γιάννης Σηφακάκης και τα μέλη του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χριστίνα Πάληου και Ελένη Βαφειάδου.

Στη συνέχεια πολλοί ομιλητές και ομιλήτριες πήραν το λόγο μεταφέροντας αγωνιστική εμπειρία από τις μάχες που δίνει το κίνημα και μιλώντας για την ανάγκη για ισχυρή ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις μάχες και τις κάλπες.

Τον λόγο πήραν οι Μήτσος Αργυροκαστρίτης, συμβασιούχος στο Δήμο Κερατσινίου, Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Ρίζος, γιατρός, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζόμενων στο Αττικό Νοσοκομείο, Γιώργος Ράγκος, μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Παναγιώτης Μαυροειδής, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Χρήστος Νομίδης, Φοίβος Λιναρδάτος, εργαζόμενος στην ιδιωτική εκπαίδευση, Αργυρή Ερωτοκρίτου, γιατρός στον Ευαγγελισμό, Μελιάνα Μάκαρη, φοιτήτρια.
Την εκδήλωση συντόνισαν με επιτυχία η Κωνσταντίνα Γκόντρα και η Θένια Ασλανίδη.

Πηγή: in.gr