Το νέο δημοτικό γυμναστήριο του Δήμου Νέας Σμύρνης παραδόθηκε προς αξιοποίηση στους δημότες της πόλης. Το νέο γυμναστήριο βρίσκεται στη Ελ. Βενιζέλου 99 και έχει αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια.

Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα όργανα γυμναστικής καθώς η ασφάλεια των αθλουμένων τέθηκε ψηλά ως προαπαιτούμενο από την Δημοτική Αρχή του Σταύρου Τζουλάκη.

Εμείς μιλήσαμε με την κα Κλαίρη Δεληγιάννη, αντιδήμαρχο διοικητικών υπηρεσιών και υποψήφια Δήμαρχο της Νέας Σμύρνης, δεδομένης της απόφασης του νυν δημάρχου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος.

Η κα Κλαίρη Δεληγιάννη. Πηγή φωτογραφίας, Δήμος Νέας Σμύρνης

Η κα Δεληγιάννη, με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, μας μίλησε τόσο για το δημοτικό γυμναστήριο, όσο και ως προς το πως αντιλαμβάνονται στο Δήμο την άθληση:

«Στη Νέα Σμύρνη βάζουμε τον αθλητισμό στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και τον προωθούμε με κάθε τρόπο: αναβαθμίζουμε συνεχώς τους αθλητικούς χώρους (γυμναστήρια, γήπεδα, κολυμβητήρια), δημιουργούμε υπαίθρια γυμναστήρια, ετοιμάζουμε προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους (όπως το baby swimming), τους ηλικιωμένους, τα ΑμεΑ, τις γυναίκες και τους άντρες.

Αerobic, acqua aerobic, yoga, pilates, tennis παραδοσιακοί χοροί πραγματοποιούνται καθημερινά στους αθλητικούς μας χώρους για όλους τους φίλους της άθλησης.

Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Νέας Σμύρνης

Πιστεύουμε ότι, εκτός από την εκγύμναση του σώματος, η άθληση συντελεί στην ωρίμανση του ανθρώπου, τον κάνει πιο πειθαρχημένο και εγκρατή, προάγει το πνεύμα του.

Ο αθλητισμός, με δυο λόγια, είναι πολιτισμός».

Πηγή: in.gr