Μια σπουδαία τιμή θα ζήσει ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, καθώς την προσεχή Δευτέρα (26/06) ο Δήμος Τρικκαίων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση ονοματοδοσίας γηπέδου στο Διαλεκτό, τόπος καταγωγής του φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, το νέο ανοιχτό γήπεδο στο Διαλεκτό Τρικάλων θα πάρει το όνομα του «Πάπ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων:

«Τη Δευτέρα η ονοματοδοσία του γηπέδου μπάσκετ «Κώστας Παπανικολάου» στο Διαλεκτό Δ. Τρικκαίων.

Με μια εκδήλωση ονοματοδοσίας γηπέδου προς τιμή του Κώστα Παπανικολάου, τιμά ο Δήμος Τρικκαίων τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης. Το νέο γήπεδο μπάσκετ στο Διαλεκτό, τόπο καταγωγή του διεθνή καλαθοσφαιριστή θα φέρει το όνομά του, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, στις 20:00, στον χώρο του γηπέδου.

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει τιμήσει τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ευρώπη και ΝΒΑ), κατακτώντας πλήθος τίτλων. Το νέο γήπεδο μπάσκετ αντικατέστησε το παλιό, δίνοντας ακόμη μία διέξοδο στη νεολαία του χωριού.

Η εορταστική εκδήλωση ξεκινά νωρίτερα, στις 17:30, καθώς περιλαμβάνει και διεξαγωγή τουρνουά μπάσκετ, το 3on3dialekto, με τη συμμετοχή 16 ομάδων (έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής).

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων».

Πηγή: in.gr