Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μίλησε για το θέμα των υποκλοπών, λέγοντας πως ο ίδιος έκανε ό,τι μπορούσε για να πληρώσουν οι υπαίτιοι του σκανδάλου, ενώ κατηγόρησε τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και τον Αλέξη Τσίπρα για «συγκάλυψη».

«Αξιόπιστη αντιπολίτευση από το ΠΑΣΟΚ»

Στις εκλογές του Μαΐου, ο λαός έδωσε μεγάλη πλειοψηφία στη ΝΔ, «επειδή λειτούργησε ο μηχανισμός τού φόβου για τα χειρότερα», επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Και διευκρίνισε ότι «οι πολίτες δεν εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ, φοβήθηκαν τα χειρότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε, αυτό που λέμε είναι «να γκρεμίσουμε το μηχανισμό του φόβου και να δημιουργήσουμε το μηχανισμό της ελπίδας για τα καλύτερα»

«Την πατρίδα, την συμφέρει να υπάρχει μία άλλη πολιτική, όχι αυτή της ΝΔ, που είναι γεμάτη αναξιοκρατία, διαφθορά, αδιαφάνεια», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης και έφερε ως παράδειγμα το πόρισμα για την τραγωδία στα Τέμπη:

«Περιποιεί τιμή για τον κ. Μητσοτάκη το πόρισμα για τα Τέμπη;», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε ισχυρή ψήφο στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο, δεσμεύθηκε, θα κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση και τόνισε πως ο ελληνικός λαός μπορεί να στηρίξει τις ελπίδες του «σε μια ισχυρή, προοδευτική, αξιόπιστη αντιπολίτευση».

«Με εμάς ισχυρούς, η ΝΔ θα αναγκαστεί να μην έχει τέτοια συμπεριφορά, βαθέως πελατειακού κράτους», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Κατηγόρησε τόσο τη Νέα Δημοκρατία, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνουν «τυχοδιωκτικά παιχνίδια» με τη μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, ενώ εξαπέλυσε πυρά προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, «επειδή με την πολιτική του», όπως είπε, «ενίσχυσε, δυστυχώς, τη ΝΔ».

«Δεσμεύομαι ότι αν είμαστε ισχυροί την Κυριακή που έρχεται, η ΝΔ θα έχει έναν ισχυρό προοδευτικό αντίπαλο, που θα δίνει αγώνα για το συμφέρον του λαού και της πατρίδας μέσα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο, πάντα με πυξίδα την κοινωνική δικαιοσύνη», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πηγή: in.gr