Στην Πάτρα πραγματοποιεί προεκλογική ομιλία σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε ζωντανά την ομιλία:

«Στις 21 Μαΐου κάναμε το πρώτο βήμα, στις 25 Ιουνίου συνεχίζουμε δυνατά, κάνοντας το δεύτερο βήμα» είπε στην αρχή της ομιλίας του από την Πάτρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Καλώ κάθε δημοκρατικό πολίτη να μας στηρίξει για να έχει η Νέα Δημοκρατία έναν ισχυρό αντίπαλο και όχι έναν χρυσό χορηγό» τόνισε και αναφερθείς στις κάλπες της Κυριακής υπογράμμισε: «Απέναντι μας δεν έχουμε κίνδυνο ακυβερνησίας αλλά αλαζονείας της ΝΔ και της ασυδοσίας».

«Τα σημάδια ήδη έχουν φανεί για το ποιο είναι το μέλλον της χώρας υπό τον κ. Μητσοτάκη: Απαξίωση του ΕΣΥ, της δημόσιας εκπαίδευσης και επιβάρυνση της μεσαίας τάξης. Ανάχωμα είναι το ΠΑΣΟΚ στην ατιμωρησία που θα συνεχίσει με τη ΝΔ στην εξουσία» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της Ροδόπης, τονίζοντας: «Γίναμε θεατές σε μία ακραία διχαστική κατάσταση για τη Θράκη. Η ΝΔ χρησιμοποιεί ευαίσθητα ζητήματα για να διχάσει, μιμούμενη τακτικές του Καμμένου και του Τσίπρα. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει βουλευτής που να μη σέβεται τη συνθήκη της Λωζάνης».

«Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για τους 57 νεκρούς στα Τέμπη»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο σημερινό πόρισμα για την τραγωδία στα Τέμπη, λέγοντας ότι τα τρένα κινούνταν τυφλά, χωρίς τηλεδιοίκηση, κάτι που είχε επισημάνει η Αρχή Διαφάνειας πολύ καιρό πριν αλλά «ο αρμόδιος βουλευτής, ο κ. Καραμανλής είχε κρατήσει το πόρισμά της στο συρτάρι».

«Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για τους 57 νεκρούς στα Τέμπη. Θα τους κρίνει η δικαιοσύνη και όχι η εκλογική τους περιφέρεια» τόνισε.

Πηγή: in.gr