Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία, βρίσκεται μία ανάσα από τον δολοφόνο, ο οποίος δεν είναι ούτε ο πατέρας των δύο παιδιών, αλλά ούτε και ο πρώην σύντροφος της γυναίκες.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις αρχές να αναζητούν έναν άνδρα 57 ετών, με τον οποίο το ζευγάρι είχε τον τελευταίο καιρό έντονους διαπληκτισμούς. Ο άνδρας αυτός έχει εξαφανιστεί από χθες και οι αρχές, κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι του…

«Εγώ το πρώτο που θέλω είναι να βρεθεί ο δράστης, αυτό είναι, είναι τρελό. Εγώ το είχα δει σε ταινία, εγώ έβλεπα πάντα τι γινόταν στην Ελλάδα, με την αδερφή μου στεναχωριόμασταν, λέω «Παναγία μου» όχι ότι θα γινόταν στην οικογένεια μου στην αδερφή μου, όχι, όχι, όχι παιδιά εγώ δεν το πιστεύω αυτό» δήλωσε η αδερφή της 37χρονης γυναίκας.

Η αδελφή της 37χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή από τις σφαίρες του δράστη, είναι συγκλονισμένη. Μιλά αποκλειστικά στο MEGA. Ζει στο εξωτερικό, την ενημέρωσαν, είναι αδύνατο όμως, να το πιστέψει.…

«Δεν θέλω να το πιστέψω, δεν θέλω να το πιστέψω μου φαίνεται ότι είναι όνειρο. Όταν το είδα έχασα τα λόγια μου γιατί εγώ μιλούσα με την αδερφή μου κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε ώρα δεν… Δεν… Δεν… Το μωράκι μου, ήταν το ένα 1 χρονών το άλλο 2, η αδερφή μου, είναι απίστευτο πράγμα.»

Τους βρήκε νεκρούς ο 12χρονος γιος

Στις 7 χθες βράδυ, ο 12χρονος γιος της 37χρονης που είχε πάει σε φίλους του να παίξει, επέστρεψε στο σπίτι… Το θέαμα που αντίκρυσε, δεν το χωρά ο νους…

Οι σοροί του 32χρονου και της 28χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας 2,5 ετών παιδί, βρέθηκε, δίπλα, στο πάτωμα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο δολοφόνος, προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα, αλλά δεν πρόλαβε…

«Ήταν φτωχοί απλά χαρούμενοι, αγαπητοί ήταν φτωχοί απλά δεν πειράζαν ούτε μία μύγα. Ο γαμπρός μου δούλευε δύο δουλειές και πήγαινε σπίτι και βοήθαγε την αδερφή μου επειδή ήταν τα μωρά, βοηθούσαν ο ένας τον άλλον. Η αδερφή μου ήταν, ήταν η αδυναμία μας. Ήταν πάντα από την ζωή, από υγεία, απ’ όλα.», αναφέρει η αδερφή της μητέρας.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του εγκλήματος, περισυνέλλεξαν τους κάλυκες που άφησε πίσω του ο δολοφόνος και αμέσως μετά συνέδεσαν τα κομμάτια του παζλ τα οποία τους οδήγησαν στον βασικό ύποπτο τον οποίο αναζητούν.

Πηγή: in.gr