Το απολύτως αναμενόμενο και λογικό: η Αστυνομία άναψε το κόκκινο φως στον παραλογισμό της ΕΠΟ, που επέμενε για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο ακατάλληλο για τέτοιο παιχνίδι γήπεδο της Ριζούπολης.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια στη Ριζούπολη, καθώς επισήμανε ότι ο περιβάλλων χώρος έχει πολλές αδυναμίες, πράγμα που σημαίνει πως είναι επικίνδυνος και άρα εισηγείται να μην πραγματοποιηθεί εκεί η αναμέτρηση.

Μάλιστα, η πρόταση της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο αγώνας να γίνει εκτός Αττικής, καθώς, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε κάθε γήπεδο εντός Αττικής εξαιτίας της αντιπαλότητας των οπαδών των δύο ομάδων, αλλά και του τεταμένου κλίματος, μετά τις πρόσφατες ένθεν κι ένθεν ανακοινώσεις τους.

Με το φόβο των συγκρούσεων εκτός γηπέδου να είναι μεγάλος.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσω της ΕΠΟ η ΑΕΚ είχε ουσιαστικά… επιλέξει και επέμενε (και επιμένει) να διεξαχθεί ο τελικός στη Ριζούπολη, ενώ ο Ολυμπιακός, με πρόσφατη επιστολή του στην ΕΠΟ, ανέφερε ότι δέχεται να διεξαχθεί ο αγώνας στο ΟΑΚΑ, ώστε να τελειώσει αυτό το θέατρο του παραλόγου από την πλευρά της Ομοσπονδίας και της Ένωσης.

Πηγή: in.gr