Όχι ότι δεν το περίμενε βέβαια, αφού η κόντρα τους κρατάει χρόνια. Άλλοτε για την αγάπη των γονιών τους, άλλοτε για την εύνοια του πατέρα τους, άλλοτε για την πρωτοκαθεδρία στο εργοστάσιο, τώρα για τον Σέργιο… Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό “Τηλέραμα”, ο Κωνσταντής στηρίζει την πάγια θέση της αγαπημένης του Δρόσως να είναι κοντά στο παιδί της, όμως, τηρεί πια μια ακριβοδίκαιη στάση, δίπλα στην Ελένη, και στηρίζει τον αγώνα της Ασημίνας να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Η Ανέτ είναι το δεύτερο πρόσωπο στην οικογένεια των Σεβαστών που προσπαθεί να σταματήσει την «τρέλα» του Νικηφόρου.

Μπορεί να τον φιλοξένησε για χρόνια στο Παρίσι και να έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί του, να τον βοήθησε πρόσφατα να «δραπετεύσει» μαζί με τη γυναίκα του, δίνοντάς του ξανά τα κλειδιά του σπιτιού της στο Παρίσι, όμως θα τη δούμε να έρχεται σε κόντρα μαζί του. Άλλωστε πια, στις Άγριες Μέλισσες, οι αδελφές Σταμίρη είναι οικογένειά της και τους το έχει πει.

Η Ανέτ μάλιστα βοηθά στην επούλωση των πληγών που έχουν ανοίξει στο σπιτικό των αδελφών Σταμίρη. Έχει εξάλλου αρκετά κοινά με τη Δρόσω, γέννησε αλλά δεν μεγάλωσε η ίδια το παιδί της. Για την Ανέτ όμως προτεραιότητα είχε πάντα η ψυχική ηρεμία του γιου της, γι’ αυτό του έκρυψε ότι η γέννησή του ήταν το αποτέλεσμα του βιασμού της. Και αυτό τελικά ακολουθεί και η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες.

Η Μυρσίνη αλλά και η Πηνελόπη επίσης προσπαθούν να σταματήσουν τον Νικηφόρο από τη διεκδίκηση του Σέργιου, στις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα η πρώτη πηγαίνει το παιδί στην Ασημίνα, πυροδοτώντας βέβαια την έντονη αντίδραση του γιου της. Παρά το σκληρό της πρόσωπο, είναι και η ίδια μητέρα και γνωρίζει τον πόνο που βιώνει μια μάνα για το παιδί της, για οποιονδήποτε λόγο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr