Το φινάλε της δεύτερης τηλεοπτικής σεζόν της σειράς επιφυλάσσει και άλλα συγκλονιστικά γεγονότα!

Τόσο οι Σεβαστοί όσο και οι αδελφές Σταμίρη θα μάθουν για όλες τις φρικτές δολοφονίες του παρελθόντος και η αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου θα φτάσει στα αυτιά του Δούκα και της Μυρσίνης.

Η οικογένεια θα αποφασίσει να μην αφήσει ατιμώρητη αυτή την πράξη και θα θελήσει να πάρει ζωές, με τις Σταμίραινες να κινδυνεύουν. Ο Βόσκαρης, όμως, θα αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Δούκα Σεβαστού, καθώς δεν ξεχνά ότι έβαλε και αυτός το χεράκι του για να μπει στη φυλακή. Θα ξεφουρνίσει στην Ελένη το μεγάλο μυστικό που του είχε εξομολογηθεί ο Σέργιος, ότι εκείνος με εντολή του Δούκα δηλητηρίασε τον πατέρα της, τον Γιώργη, για να του πάρει τα χωράφια. Σεβαστοί και αδελφές Σταμίρη αρχίζουν βεντέτα. Ο πόλεμος όμως δεν θα οδηγήσει κανέναν σε φυλάκιση, αφού κανείς δεν θα μπορέσει να κατηγορήσει κανέναν.

Οι δύο οικογένειες θα παραμείνουν αντίπαλες μέχρι που ο τρίτος κύκλος της σειράς από τον Σεπτέμβριο θα φέρει τις δύο οικογένειες και πάλι στα χαρακώματα ή στη συμφιλίωση, καθώς θα γίνει ένα χρονικό άλμα σεναριακά.

Μάλιστα, στο φινάλε θα μας αποχαιρετήσουν τα δύο αδέλφια Σεβαστοί, ο Μιλτιάδης και η Ανέτ!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr