Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία το βράδυ της Πέμπτης, με ένα συγκλονιστικό φινάλε που καθήλωσε τους φανατικούς της σειράς, ενώ οι δημιουργοί της ήδη εργάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο πολυαναμενόμενο κύκλο, που θα διαδραματίζεται στην εποχή της Δικτατορίας.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε και το τελευταίο επεισόδιο άφησε τους θαυμαστές της σειράς κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό…

Το Διαφάνι βυθίστηκε στο πένθος και η καταστροφή και ο θάνατος συντάραξαν το χωριό, με τις εξελίξεις να είναι κάτι παραπάνω από ανατρεπτικές.

Όλοι οι ήρωες ήρθαν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων τους και η μοίρα τους πλήρωσε όλους με το ίδιο νόμισμα.

Ο πόνος κι η οδύνη κυριάρχησαν σε ένα ζοφερό σκηνικό στις Άγριες Μέλισσες, που όλα έμοιαζαν μάταια. Οι πρωταγωνιστές της σειράς Γιώργος Γάλλος, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρία Κίτσου, Κατερίνα Διδασκάλου και Θεοφανία Παπαθωμά καθήλωσαν με τις ερμηνείες τους….

Το Twitter για ακόμη μια φορά παρακολούθησε με αγωνία το επεισόδιο, κλαίγοντας με τις τελευταίες συγκλονιστικές σκηνές και ιδιαίτερα με τη στιγμή που ο Μιλτιάδης πεθαίνει και βρίσκεται ξανά με τον γιο του…

Ο τρίτος κύκλος

Όπως διαβάζουμε, δε θα υπάρξει χρονικό άλμα ετών, αλλά φυσική συνέχεια μερικών μηνών. Καθώς ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα ολοκληρωθεί κάπου στα τέλη του 1966, ο τρίτος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967, λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στη χώρα μας.

Επιπλέον, στις «Άγριες Μέλισσες», η κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών θα συνεχιστεί, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτήσει, εκτός όλων των άλλων, και πολιτικό πρόσημο. Ενδέχεται, μάλιστα, κάποιοι από τους ήρωες να πολιτευτούν ή να αναλάβουν νέες θέσεις εξουσίας, με βάση τη νέα συνθήκη που φέρνει στο Διαφάνι η χούντα.

Η προσέγγιση της ιδιαίτερα φορτισμένης περιόδου της πρόσφατης ιστορίας θα γίνει με ιδιαίτερη προσοχή από τους συγγραφείς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη. Η χούντα δεν θα είναι απλώς το ιστορικό πλαίσιο, αλλά και ο καταλύτης της νέας ιστορίας

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr