Το περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ράγκμπι, μεταξύ των Broncos και των Canterbury Bulldogs, στο κατάμεστο από θεατές Suncorp Stadium».

Πριν αρχίσει ο αγώνας όλος ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος για να τηρήσει ενός λεπτού σιγή για την Anzac Day. Τη συγκεκριμένη μέρα τιμούνται όλοι οι Αυστραλοί και οι Νεοζηλανδοί στρατιώτες που χάθηκαν στο καθήκον ενώ υπηρετούσαν την πατρίδα τους και πέθαναν σε όλους τους πολέμους, διαμάχες και ειρηνευτικές επιχειρήσεις.

Και ενώ όλοι ήταν όρθιοι και δεν ακουγόταν «κιχ» μέσα στο γήπεδο, ένας μεθυσμένος οπαδός με ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας στο ένα χέρι, άρχισε να φωνάζει και να δείχνει ασέβεια προς τους νεκρούς.

Ασεβής μεθυσμένος

Ένας αντίπαλος οπαδός που καθόταν λίγα καθίσματα επάνω από τον ασεβή άνδρα, δεν κρατήθηκε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί με οργή. Οι μπουνιές έπεφταν η μια μετά την άλλη και ο μεθυσμένος άνδρες δεν μπορούσε να κρατήσει την ισορροπία του.

Μάλιστα όλη η κερκίδα είχε σηκωθεί και γιουχάιζε τον μεθυσμένο για την ασέβεια του ενώ κανείς δεν είπε τίποτε στον άνδρα που τον χτυπούσε αν και ήταν οπαδός της αντίπαλης ομάδας.

Πηγή: in.gr