Μέσα σε πέντε λεπτά τελείωσε η υπόθεση παραμονής του Μανώλη Μπέρτου στην ΑΕΛ. Ο μπακ των «βυσσινί» ανανέωσε για ακόμη δύο χρόνια το συμβόλαιό του κι έτσι, αν το εξαντλήσει, θα έχει συμπληρώσει τετραετία στη Λάρισα.

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας:

«Για άλλα δύο χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ ΑΕΛ ο Μανώλης Μπέρτος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ εκτίμησε την προσφορά και το ήθος ενός εκ των πλέον ταλαντούχων και αξιόπιστων ακραίων μπακ της Super League, την τελευταία δεκαετία και έτσι με δεδομένη και την θέληση του παίκτη να παραμείνει στην ομάδα, με την οποία έχει συνδεθεί και συναισθηματικά, όλα τελείωσαν σε 5 λεπτά.

Ο Μανώλης Μπέρτος έχει αγωνισθεί από το ξεκίνημα της καριέρας του μόνο στην Super League και συγκεκριμένα μόνο σε 3 ομάδες.

Έχει αγωνισθεί για 8 χρόνια στην Ξάνθη και έχει παίξει σε 135 παιχνίδια, έχει αγωνισθεί για 2 χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης και έχει παίξει σε 37 παιχνίδια και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίσθηκε σε 29 παιχνίδια με την φανέλα της ΑΕΛ.

Δηλαδή έχει αγωνισθεί συνολικά σε 201 αγώνες στην Super League και του ευχόμαστε με την ομάδα μας να ξεπεράσει, λόγω και της ηλικίας του, τους 300 αγώνες.»

Πηγή: in.gr