Τρέχουν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις για παίκτες που έρχονται και που αποχωρούν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να επιληφθεί ο ίδιος αλλά και να αποφασίσει για μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που απαιτούν άμεσες απαντήσεις.

Με κορυφαίο όλων και πρώτο στην ατζέντα την επικείμενη πώληση του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ, η οποία επανήλθε με νέα πρόταση.

Ο Μελισσανίδης έχει συζητήσεις τόσο με τον Ίλια Ίβιτς όσο και με στενούς συνεργάτες του, προκειμένου να προχωρήσουν τα ζητήματα.

Και να προχωρήσει η ΑΕΚ και στην άμεση αντικατάσταση του αρχηγού της, ο οποίος βρίσκεται με τις… βαλίτσες στο χέρι.

Επί της ουσίας, το θέμα του Μάνταλου είναι αυτό που έφερε τον Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ, με την πώλησή του πλέον να θεωρείται δεδομένη.

Και ίσως να ανακοινωθεί ακόμα και εντός των επόμενων ημερών.

Ο Μελισσανίδης θέλει να ενημερωθεί και για τις εξελίξεις στο θέμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος είναι στην Ελλάδα και αναμένεται να υπογράψει, ενώ παράλληλα στην Ένωση… τρέχουν για να βρουν τον κατάλληλο παίκτη για το κενό που αφήνει ο Μάνταλος, με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει ζητήσει να γίνει το καλύτερο δυνατό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr